Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Εκαναν φτερά 10 εκατ. λίρες από την περιουσία της Amy Winehouse


Όχι ότι πήραν στα χέρια τους και πολλά χρήματα. Αν και πολλοί νόμιζαν ότι η περιουσία της ξεπερνούσε τα 10 εκατ. δολάρια, τελικά ήταν μόλις 4.257.580 λίρες και μετά από την πληρωμή των χρεών και των φόρων μειώθηκε στα 2.944.554.
Η λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων των Sunday Times είχε γράψει ότι η περιουσία της Amy άγγιζε τα 10 εκατ. λίρες, όμως ο μάνατζερ της είχε πει ότι άγγιζε τα 15 εκατομμύρια.
Όπως καταλαβαίνετε η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτό το ποσό και στο ποσό που τελικά πήραν οι γονείς της είναι τεράστια. Τόσο τεράστια που ο πατέρας της Amy επέστρεψε και πάλι στην παλιά του δουλειά και οδηγεί ταξί και παράλληλα διευθύνει και το Ίδρυμα Amy Winehouse για τα άτομα με εξαρτήσεις.
Τι απέγιναν λοιπόν τα χρήματα της Amy; Άνθρωποι από το περιβάλλον της λένε κυνικά ότι τα ξόδεψε όλα σε ναρκωτικά, άνδρες και… «φίλους» που της έλεγαν ότι την έχουν ανάγκη.
«Πριν πεθάνει η Amy τα λεφτά έφευγαν από τα χέρια της σαν το νεράκι. Ήταν σαν να παίρνεις λεφτά από ένα μωρό. Δεν μπορούσε να μην τα ξοδεύει και ο πατέρας της γνώριζε ότι το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της είχε κάνει φτερά», είπε στην Daily Mail ο Alex Foden φίλος της Amy, μαζί με τoν οποίo πολύ συχνά έκανε χρήση ναρκωτικών.
Η τραγουδίστρια έμενε μαζί του επί ένα χρόνο, πλήρωνε τα ναρκωτικά του, τα ναρκωτικά των φίλων του, πλήρωνε τα κέντρα αποτοξίνωσης στα οποία κατά καιρούς πήγαινε και το ενοίκιό του.
Επίσης η Amy ήταν πάρα πολύ ευαίσθητη με ότι είχε να κάνει με φιλανθρωπικές καμπάνιες και εκδηλώσεις και ήταν πάντα πρόθυμη και να δώσει χρήματα και να συμμετάσχει αφιλοκερδώς.
Η τραγουδίστρια έδινε επίσης αφειδώς χρήματα όταν μάθαινε ότι ένας φίλος της ήταν άρρωστος , ενώ ξόδευε 1.000 λίρες το μήνα για την φροντίδα των γατιών της!!!!
Μπορεί επίσης να ξόδευε 20.000 λίρες μέσα σε ένα απόγευμα για να ψωνίσει ρούχα, ενώ χαλούσε υπερβολικά ποσά και για τις αμοιβές των σωματοφυλάκων της.
Ενδεικτικό είναι ότi
 κατά τη διάρκεια των διακοπών  που είχε κάνει πριν τρία χρόνια στη St’ Lucia έδινε 2.000 λίρες τη βραδιά για τη διαμονή της σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο και είχε ξοδέψει 6.000 λίρες μόνο στο spa.
Και τέλος αυτός που την… άρμεγε κανονικά ήταν ο πρώην της, Blake Fielder Civil, ο οποίος και την έβαλε στην κόλαση των ναρκωτικών και του αλκοόλ.      ΠΗΓΗ:  sigmalive/star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου