Στόχος του είναι να συνεχίσουν μαζί
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει όσο τίποτα στον κόσμο να κρατήσει τον Βαλβέρδε στο τιμόνι του Ολυμπιακού, οπότε φρόντισε να κινηθεί προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ο Μαρινάκης ξεκαθάρισε στον Ισπανό τεχνικό ότι επιθυμία του είναι να επεκτείνουν την συνεργασία τους, έτσι ώστε το «μυρμήγκι» να μείνει και την επόμενη σεζόν στο λιμάνι.
Από μέρους του ο Ισπανός προπονητής θα απαντήσει στην προσφορά που του έγινε μετά το Πάσχα. Θέλει από μέρους του να ζυγίσει όλα τα δεδομένα και μετά να πάρει την τελική του απόφαση.
Εξάλλου όπως γράψαμε νωρίτερα το μυαλό του Βαλβέρδε βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Κύριο μέλημά του είναι να προκριθεί η ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφήνοντας εκτός τον ΟΦΗ.
Επιπλέον στην συνέχεια οι Πειραιώτες θα έχουν δύο ματς πρωταθλήματος. Την Κυριακή θα υποδεχθούν την Κέρκυρα και την Μεγάλη Τετάρτη θα έχουν τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Τι λένε στο λιμάνι
Στον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν το βράδυ της Δευτέρας ότι «είναι γνωστό πως θέλουμε να μείνει στην ομάδα μας ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτή είναι η πρόθεσή μας». Παράλληλα διευκρινίστηκε ότι η απάντησή του αναμένεται μετά το Πάσχα.ΠΗΓΗ:gazzeta.gr